15 april 2019

Workshop Stenhuset i Skokloster

Ni har väl inte missat att Coompanion Uppsala län är med i projektet kring Stenhuset i Skokloster? Vi har varit med och skrivit fram ansökan till Leader Mälardalen och är med i arbetet kring organisering av verksamheten samt deltar i olika workshops som är planerade i projektet. Nu är det snart dags för nästa workshop. Så om du bor i Håbo kommun, arbetar i Håbo kommun, är engagerad i Stenhuset eller vill bli engagerad i Stenhuset – välkommen på workshop!

Plats: Stenhuset Skokloster

Datum: 7 maj 2019

Tid: Klockan 18-20

ABF börjar med att berätta om hur det går till att starta studiecirklar sedan blir det workshop kring vad man vill ha för studiecirklar och fokus blir på hur det går från idé till handling.

Välkomna!

(Klicka på bilden nedan för att få upp en större version)

Dela