8 maj 2019

Nygammal styrelse

Den 25 april hade vi årsstämma. Vår styrelse ser nu ut på följande sätt:

Ordförande

Negin Nasiripour

Vice Ordförande

Thomas Norrby

Ledamöter

Mathilda Larsson (nyval)

Monica Hedberg (nyval)

Stefan Skoglund

Birgitta Elfving

Isabelle Axelsson

Vi tackar Tomas Rådkvist och Sara Nilsson för den tid de suttit i vår styrelse och önskar dem lycka i framtiden. Vi tackar även Thomas Norrby för tiden han varit vår ordförande och vi är glada att han vill fortsätta som vice ordförande. Vi vill även passa på att välkomna Negin Nasiripour till ordförande! Slutligen vill vi hälsa våra två nya styrelseledamöter, Mathilda Larsson och Monica Hedberg välkomna till Coompanion Uppsala län. Hemsidan kommer kontinuerligt att uppdateras med kontaktuppgifter till styrelsen.

Vi bifogar även protokollet från årsstämman:

PR årsmöte 190425

Dela