30 augusti 2019

Tack för den här tiden!

Från och med den 31 augusti arbetar inte Jenny hos oss längre. Vi vill tacka för den tiden hon arbetade här och önska henne lycka till i framtiden!

Jenny hälsar till er alla:

Jag vill tacka alla medlemmar, rådgivningskunder, samarbetspartners och andra samverkande organisationer och personer för våra möten under åren. Jag har sedan längre trott på att det är genom möten med andra som vi och samhället växer. Det tror jag fortsatt på – inte minst efter dessa år på Coompanion. Jag har älskat att få spela i kooperationens lag och att få utvecklas av och tillsammans med er. Jag har fått möjlighet att lyssna på era drömmar, idéer och utmaningar och försökt göra mitt bästa för att ni ska komma vidare i er process. Det har varit ett privilegium och jag tackar ödmjukt för förtroendet.

 

 

Dela