18 december 2019

Mikrofonden Uppsala län – senaste nytt!

Mikrofonden Uppsala län (ekonomisk förening) bildades hösten 2019. Hösten har bland annat bestått av förhandlingar med Uppsala kommun kring stöd för fonden. Vi kan nu meddela att avtalen är klara. Uppsala kommun avsätter 10 miljoner kronor till fonden samt bidrar med driftsmedel!

Läs mer på Uppsala kommuns pressmeddelande.

Det här är ett glädjande besked som vi tar med oss in i julledigheten!

Mikrofonden Uppsala län söker just nu:

Har ni frågor? Kontakta verksamhetsledare Helen Curry, helen.curry@mikrofonden.se eller ring henne på 070-326 26 54. Helen arbetar halvtid med fonden och finns på plats på måndagar, onsdagar på förmiddagen och på fredagar.

Har ni tankar kring utveckling av Mikrofonden för hela länet? Kontakta då Coompanion Uppsala län på uppsala@coompanion.se eller ring 018-12 80 80.

Mikrofonden Uppsala län har nu även en egen hemsida! Kika in på den!

Dela