16 mars 2020

Vi ses gärna! Men kanske digitalt just nu..

Vi tycker att det fysiska mötet är oerhört viktigt.
Men med anledning av risken för spridning av Coronavirus uppmanar Folkhälsomyndigheten alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Vi avråder därför alla med symtom på luftvägsinfektion att besöka oss. Tack för visad hänsyn! Vi uppmanar även alla till att stanna hemma om ni är sjuka, se till att ha en god handhygien och ha extra mycket omtanke om varandra.

Vi håller därför våra rådgivningar via nätet om så önskas av er eller oss. Vi använder oss av verktyget ZOOM. För att boka tid för rådgivning, maila oss på uppsala@coompanion.se

 

För att läsa mer om viruset och hur vi ska hantera detta: läs på 1177 eller på Folkhälsomyndighetens hemsida.

 

Dela