25 mars 2020

Vad finns det för hjälp som företagare?

Det är mycket information som går att komma åt nu, ibland kan det nästan kännas som att det är för mycket information!

Vi har skrivit tidigare och tipsat om att varje kommun har egen information om vad kommunen går in med som stöd till företagare. Det kan du läsa om här.

Vi har även skrivit om vad Coompanion kan göra och även tipsat vidare till olika sidor för mer information, om exemplevis korttidspermittering och anstånd med skatt. Det kan du läsa om här.

De senaste dagarna har vi sett mer stöd som finns till företagare.

Dels har vi Almi, där du som företagare kan ansöka om lån och amorteringsuppskov. Almi arbetar i hela Uppsala län. Denna har vi nämnt tidigare, men det är en viktig aktör, så vi nämner den igen.

Vi har även Affärskompetens Sverige, där du kan få kostnadsfritt stöd av affärscoacher. Så vitt vi kan se arbetar affärskompetens över hela Sverige och därmed i hela Uppsala län. Kontakt sker till info@affarskomptens.se

Uppsala kommun tillsammans med UIC har stöd till företagare i Uppsala kommun. Det är snabb och kostnadsfri ekonomisk rådgivning som erbjuds. Kontakt sker till naringsliv@uppsala.se

Vi på Coompanion finns här och erbjuder precis som vanligt kostnadsfri rådgivning. Kontakta oss på uppsala@coompanion.se om du/ni vill bolla tankar och idéer. Vi ses i rådande tider gärna digitalt.

 

Dela