21 april 2020

Digital mässa den 26 maj – för landsbygdsföretag

Missa inte den digital mässan för landsbygdsföretag och dess stödaktörer den 26 maj! Kika in på youtubeklippet eller läs mer på hemsidan för inspiration.

Syftet med mässan är att skapa nya kontakter mellan stödaktörer av olika slag och de minsta företagen på landsbygden samt utbyta kunskap och erfarenheter. Mässan vänder sig till mindre företag på landsbygden i de två länen och samhällets stödaktörer och företagsfrämjare (framförallt i de två länen). Även andra som är intresserade av ge företagande på landsbygden en skjuts är välkomna! Landsbygden räknar vi i Uppsala län som allt utom tätorterna i Uppsala, Bålsta och Enköping. I Sörmlands län räknar vi allt utom tätorterna i Eskilstuna, Katrineholm, Nyköping och Strängnäs.

På mässan kommer det finnas digitala mässmontrar. Nu har du som stödaktör, företagsfrämjare och näringslivsutvecklare möjlighet att boka in dig på en mässmonter, där du kan visa vad din organisation kan erbjuda mindre företag på landsbygden i de två länen. Totalt har vi 9 stycken utställningsmontrar att tillgå kostnadsfritt. Först till kvarn och relevans gäller. Därefter finns fler att tillgå till självkostnadspris, ca 3.500:-.

Utöver mässmontrarna kommer vi också ha föreläsningar, som görs via nätet. Dessa sker löpande under hela dagen, två per timme om 20 minuter så vi får lite “TED talk-känsla”, med intressanta och inspirerande presentationer.

Vill du boka en mässmonter? 

Kontakta: Louise Ramberg (Uppsala)  eller Jonas Bergvall (Sörmland)

Vill du hålla en föreläsning? (gratis) Boka tid och läs mer på hemsidan.

Vill du delta som besökare? Anmälan är öppen! Gå in på hemsidan för att komma till anmälan.  

Tipsa gärna andra aktörer som du tycker borde vara med denna dag!

Dela