30 april 2020

Vi önskar alla en fin Valborg!

Även om det inte går att fira Valborg som vanligt i år, så önskar vi alla, som är lediga, en fin ledighet. För de som arbetar önskar vi er lugna arbetsdagar 😉 .

Vi är mitt i en kris och vi reagerar alla olika i krissituationer. Det finns de som inte orkar göra något – det är okej! Det finns de som kommer på mängder av lösningar – det är också okej! Om du är en person som har kommit på lösningar men inte vet hur du ska gå vidare – Vi på Coompanion erbjuder kostnadsfri rådgivning. Och det erbjuder vi även i kristider. Skillnaden nu är att vi tar rådgivningen digitalt. Hör av dig till oss så bokar vi in en digital rådgivning där vi kan prata om din/er idé! Just över Valborg är vi lediga, men på måndag är vi åter på kontoret och svarar på ditt mail eller telefonsamtal! Allt gott! Ta hand om varandra.

Dela