Hyr konferens- och mötesrum

I centrala Uppsala har du möjlighet att hyra ett litet och/eller ett stort rum för möte eller konferens. Det går att hyra hel- eller halvdag.

IMG_0243

Kooperationen

Vårt stora rum är ca 23 kvm i vinkel ut mot Kungsgatan. Rummet är utrustat med whiteboard, blädderblock, projektor och duk samt ett stort mötesbord med stolar. Kooperationen rymmer upp till 14 personer.

Pris (exkl. moms) för att hyra Kooperationen: Heldag 2000 kr, halvdag 1000 kr.

IMG_0249

Föreningen

Vårt lilla rum är ca 10 kvm och rymmer upp till 5 personer och har ett runt mötesbord med stolar. Rummet kan vid behov utrustas med ställning för blädderblock/mindre whiteboard.

Pris (exkl. moms) för att hyra Föreningen: Heldag 1000 kr, halvdag 500 kr

Bokning

Kontakta oss med en förfrågan via uppsala@coompanion.se eller ringa till oss på 018-12 80 80.

Läs våra bokningsvillkor här: Bokningsvillkor lokalhyra (PDF).

Mötesrummen finns till uthyrning på vardagar under kontorstid.

I hyran av våra mötesrum ingår WiFi, kaffe/te, kaffemjölk och socker. I vårt kök finns tillgång till mikrovågsugn, diskmaskin, kaffe- och vattenkokare, termosar, tillbringare, glas, muggar, koppar, matporslin, bestick och köksverktyg. Du som hyresgäst hyr med så kallat “självhushåll” vilket innebär att vi tyvärr inte har möjlighet att erbjuda någon gästservice. Vi har även en rymlig toalett med nödsignal (OBS stödhandtag till toaletten saknas).

Önskar ni arbeta i grupper rekommenderar vi bokning av båda rummen eftersom våra arbetsplatser finns i lokalernas öppna yta.

Heldag: 4 + timmar
Halvdag: upp till 4 timmar

Kom ihåg att boka tillräckligt med tid. Förberedelser, avslut och undanplockning skall rymmas inom den bokade tiden.